Felhasználónév Jelszó
  Regisztráció | Elfelejtette jelszavát?
Jogi nyilatkozat

A 7books Kft. weblapján megjelenő összes grafikai, technikai elem és tartalom a 7books Kft. tulajdonát képezi. Ezek felhasználása külön engedélyhez kötött, előzetesen a jogtulajdonos írásos beleegyezésével.


Regisztráció

Áruházunkban történő vásárlás regisztrációhoz kötött, de a regisztráció önmagában nem jelenti szerződés létrejöttét a felhasználó és a 7books Kft. között. A megrendelések feladása az kizárólag csak elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a bolt webcímén.

A vásárló teljes felelősséggel tartozik a felhasználónevének és jelszavának felhasználásával adott megrendelésekért. Ezért kérjük, gondosan őrizze felhasználónevét és jelszavát, egy esetleges illetéktelen hozzáférés elkerülése végett! A regisztráció során tévesen megadott adatokból eredő hibás teljesítésért a 7books Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

A 7books Kft. fenntartja a jogot, hogy felhasználónevet töröljön, vagy használatát felfüggessze, különösen, ha a regisztráció során megadott adatok valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, vagy amennyiben annak használata a közösségi oldalainkon (pl.: fórum) mások jogainak vagy más egyéb jogszabály megsértésével járhat.


Adatvédelem

A regisztrációval a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a 7books Kft. nyilvántartásba vegye, és az 1992. LXIII. tv. előírásainak megfelelően kezelje. A regisztrációkor megadott személyes adatokat cégünk bizalmasan kezeli, azokat csak kizárólag a rendelés teljesítésének érdekében használja fel.
További információért, kérjük olvassa el az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat.


Termékek

A termékekről közzétett képek illusztrációként szolgálnak, a termékek megjelenése esetenként eltérhet a valóságban.

A 7books Kft. mindent megtesz az áruházban megjelenő információk pontosságáért, de minden igyekezetünk ellenére előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk. Ilyen esetben a vásárló elállhat a hibás adatokkal közölt könyv megrendelésétől. Fenntartjuk a jogot a termékre vonatkozó információk megváltoztatására.

Nem tudunk felelősséget vállalni továbbá azért, ha a megrendelést cégünk részben vagy teljesen önhibáján kívül, vagy készlethiány miatt nem tudja teljesíteni.

Webáruházunkban a termékek és szolgáltatások feltüntetett árai tartalmazzák az ÁFA-t. Ettől a gyakorlattól való esetleges eltérést külön jelöljük.


Megrendelés, a szerződés létrejötte

Rendelésének beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben összesítést küld. A raktárkészlet foglalásról, és a megrendelés elfogadásáról szintén e-mailben értesítjük, ami egyben szerződés létrejöttét jelenti a felhasználó és a 7books Kft. között.

A 7books Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a rendelés teljesítését felfüggessze, vagy a megrendelést törölje.

A megrendelés visszavonását Ön ügyfélszolgálatunknál kezdeményezheti mindaddig, amíg a rendelés feldolgozásának során az elkészített csomagot cégünk át nem adja a futárszolgálatnak. Ezt követően csak a szerződéstől való elállás szabályainak alkalmazásával van erre lehetőség.
A megrendelésének aktuális állapotát Ön a webáruházba való bejelentkezést követően a „Megrendeléseim” személyes menüpont alatt ellenőrizheti.


Szállítás

Webáruházunkban leadott rendeléseket kizárólag utánvétes kiszállítással teljesítjük. Személyes átvételre nincs lehetőség.

A webáruházban megadott szállítási idő és költség adatok belföldi megrendelésre és kiszállításra vonatkoznak.

A 7books Kft. minden tőle telhetőt megtesz a rendelt termékek lehető legrövidebb időn belüli kiszállításának érdekében. Amennyiben a visszaigazolt árut az előre jelzett határidőben mégsem tudjuk szállítani, úgy a szállítási határidő lejártát megelőző napon a megrendelőt telefonon, vagy e-mailben értesítjük a késésről.

A várható belföldi szállítási időt minden megvásárolható termék részletes adatainál megjelenítjük. A rendelés várható szállítási ideje a legtöbb szállítási időt igénylő terméktől függ. A csomag várható szállítási idejét megrendeléskor az összesítésnél, a megrendelés után a webáruházba való bejelentkezést követően a „Megrendeléseim” személyes menüpont alatt ellenőrizheti.

A rendelések kiszállítását szerződéses partnerünk Magyarország területén a csomagátvételt követően 24 órán belül, munkaidőben teljesíti.

Külföldi rendelés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal.


Hibás termék

Szétszakadt, jelentősen sérült csomagolás esetén - ha feltételezni lehet az áru sérülését – kérjük, ne vegye át a csomagot! Ilyen esetben mindenképpen vegyen fel jegyzőkönyvet kézbesítővel együtt a csomag állapotáról, amit juttasson el cégünknek (pl.: faxon, beszkennelve e-mailben…stb). Rendelését a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk Önnek sértetlen csomagban kézbesíteni.

A csomag átvétele után kérjük, minden esetben vizsgálja meg a küldemény tartalmát! Az árucikk (könyv) bármely hibájáról haladéktalanul (de legkésőbb a csomag átvételét követő HÁROM NAPON BELÜL) köteles a 7books Kft-t tájékoztatni e-mailben, telefonon és/vagy postai úton. Minden esetben kérjük, adja meg a Szállítólevél számát (vonalkód alatt), a rendelés számát, a megrendelő adatait, és a hiba pontos leírását! Ha az átvételt követő három napon belül a hibát nem jelzi felénk, akkor elveszíti azon jogát, hogy a hiba vonatkozásában bármilyen igénnyel éljen!
Amennyiben a hibát jelezte felénk, akkor a hibás terméket kérjük, juttassa vissza cégünknek a számla másolatával együtt! Postai szállítást vagy futárszolgálatot igénybe véve a cégünk székhelyére címezze, személyesen kizárólag telephelyünk vevőszolgálatán adhatja le.
A hibás termék visszaérkezését követően ingyen kézbesítünk Önnek egy hibátlan példányt.


Elállás

Amennyiben Ön a küldemény könyveit a kézhezvételétől számított 8 napon belül sértetlenül (!), visszaküldi (számla másolatával, és a küldeményben lévő összes könyvvel együtt), a termék vételárát visszafizetjük Önnek. A szállítás költségei Önt terhelik.

A megrendelt küldeményeket egy harmadik fél szolgáltatását továbbítva kézbesítjük. Ezért, ha a visszaküldött terméket korábban az alap szállítási költséghez (bruttó 799Ft) képest a rendelési értékre való tekintettel kedvezményes áron kézbesítettük, a termék vételárát a szállítási költség kedvezményének mértékével csökkentve fizetjük vissza a termék visszaérkezését követő 30 napon belül. Az összeg visszafizetését kizárólag banki átutalással teljesítjük. Ezzel kapcsolatban keresse fel vevőszolgálatunkat e-mailben vagy telefonon.

Könyvet, ha azon jól érzékelhető olvasási nyomok vannak, nem áll módunkban visszavásárolni!


Felelősség

A www.7books.hu domain alatt működő webáruházat a 7books Kft. (Cg:13-09-113441 [Pest Megyei Cégbíróság], adószám:13970996-2-13) üzemelteti.

A 7books Kft. nem vállal felelősséget a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

Jelen nyilatkozat szerves részét képezi a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatályos szövege.

AJÁNLÓ
Frei Tamás: A Bankár - Milliárdos lesz, ha Magyarország csődbe megy | könyv borító
A Bankár - Milliárdos lesz, ha Magyarország csődbe megy
Frei Tamás
Sisa József: Az Országház - Történelmi Séta | könyv borító
Az Országház - Történelmi Séta
Sisa József
Hermann Marika: Polli a doktor bácsinál - avagy egy kisegér vidám gyógyulása | könyv borító
Polli a doktor bácsinál - avagy egy kisegér vidám gyógyulása
Hermann Marika
Juhász Magda: A teknős és a nyúl | könyv borító
A teknős és a nyúl
Juhász Magda
Hilary Grant: Kötés északi módra - 30 divatos sapka, kesztyű, sál és pulóver | könyv borító
Kötés északi módra - 30 divatos sapka, kesztyű, sál és pulóver
Hilary Grant
Siklós Endre: Fényben nőtt fűszál-létem - összegyűjtött versek, írások | könyv borító
Fényben nőtt fűszál-létem
összegyűjtött versek, írások
Siklós Endre
KOSÁR

Az Ön kosara üres!

HÍRLEVÉL
Feliratkozom
Leiratkozom

Lego áruház - minisziget.hu

 
Jogi nyilatkozat - Adatvédelem - Impresszum
Copyright 2007 - © 7Books :: Seven Books Online Könyvesbolt